Úvod » VÝSLEDKY » 2018

Krajský přebor Benešov

publikováno 02.04.2018

Výsledky krajského přeboru v Benešově

Do Benešova vyjela z Kralup velká výprava a to ještě někteří závodníci, od kterých jsme očekávali medaile, onemocněli. Ale nevadilo, protože medailí jsme přivezli hodně. Tak hezky popořádku:

V kategorii U9: Saša porazila všechny své soupeřky a získala přebornický titul, Miška si odvezla, stejně jako Vítek, bronzovou medaili. Šimonovi P. nestačila jedna výhra ve skupině k postupu do bojů o medaile, ze skupiny se nepodařilo postoupi Oldovi, který ale, podle trenérky Lucky, předvedl velmi pěkné judo, chyběly zkušenosti, ale ty určitě získá.
V kategorii U11: Ondra ae umístil na stříbrném stupínku, když  měl chvílemi i převahu, ale soupeř využil malé chybičky a zvítězil. Tadeáš a Jindra se shodně umístili na třetím místě, oba vyhráli své skupiny, bohužel ani jednomu se nepodařilo zvítězit v semifinále, velká škoda to byla hlavně u Tadáše, který ještě 15 sekund před koncem vedl. Adam Š.byl na svých prvních závodech a nepostoupil ze skupiny, také potřebuje nabrat zkušenosti. Ze skupiny nepostoupil Míša R., který ale předváděl bojovné judo, kdy soupeři čekali na kontry, které se jim povedly. Všichni kluci, kromě Jindry, jsou v této kategorii prvním rokem a jsou velkou nadějí pro příští ročník.
V kategorii U18: Marek získal přebornický titul, tento výsledek jsme očekávali a každý jiný by byl zklamáním, Petr N, vyhrál skupinu, poté pokračoval vítězně i v semifinále a zastavil ho až soupeř ve finále. Petr předvádí velmi pěkné judo, jen se musí zbavit zbytečného strachu z některých soupeřů. Jirka nepostoupil ze skupiny.
V kategorii mužů: Adam S. a Jára se stali krajskými přeborníky, Venca T. s Michalem N. se umístili na druhých místech a Lukáš N., vybojoval bronz. Páté místo přidal ještě Vašek K.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Věkové kategorie v roce 2024
U 8 mladší přípravka  2017- 2018  hm. kategorie většinou podle rozvážení, rozdíl max. 10%, řízená randorri, boj na zemi, dovednosti U 10 starší ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 13 14
1516171819 20 21
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery