Úvod » VÝSLEDKY » 2018

VC Galanty

publikováno 12.11.2018

Vypravili jsme se na závody vlakem jen trenéři a pomocník Lukáš. Cesta proběhla dobře a kolem čtvrté odpoledne jsme  byli ubytováni. Ubytování bylo v penzionu, kde jsme byli jenom my, takže paráda. Byla možnost vážení i večer, takže děti se s Luckou a Lukášem šly projít a potom na vážení do haly. Večer trávili někteří hraním na mobilech, někteří si četli- pochvala a našlo se i pár takových, kteří se učili. Ráno jsme se v klidu nasnídali a přesunuli se do haly. Jako první z našeho týmu nastoupil k bojům Alex, první dva zápasy vyhrál, tím postoupil do semifinále, v tom bohužel prohrál, stejně tak i v utkání o třetí místo. Skončil tedy pátý. Pak již přišly na řadu žákovské kategorie.
Adam i Tomáš prohráli první zápas a soupeři je do dalších bojů nevytáhli. Maxovi se podařilo v kategorii +60 kg všechny soupeře porazit a radoval se tak ze zlaté medaile. Stefka se po slušném zářezu v prvním kole, kdy prohrála na "praporky",  nenechal znechutit a nakonec obsadila třetí místo. O třetí místo se utkala s Verčou, který první zápas vyhrála, v dalším se jí už nedařilo a tak se nám v boji o třetí místo sešla obě naše děvčata. 
Mezi staršími žáky Martin prohrál první zápas, soupeř ho do oprav vytáhl, v prvním kole oprav postoupil, bez boje, dále se ale nedostal. Terka nepostoupila ze skupiny. Vašek měl ve skupině soupeře z Maďarska a Rumunska, ze skupiny se mu podařilo postoupit, i když systém zápasů jsem nepochopila. Odepral se první zápas, potom až za hodinu další a pak v rychlém sledu zbytek zápasů. V zápase o postup ze skupiny si hrábl na dno, za pár minut nastupoval k semifinálovému utkání. To se mu vyhrát nepodařilo, ale získal pěkné třetí místo. Jeho medaile se aši zalíbila závodníkům v kategorii dorostu, protož Danča i Petr vybojovali shodně také třetí místa.
Závodilo 11 závodníků a získali jsme 5 medailí. Pořád je co zlepšovat a největší umění není vítězi, ale umět se poučit z porážek, zatnout zuby, máknou a příště třeba dosáhnout i na ty medaile. 
Závody se docela protáhly, tak na odpolední zábavu ani nebyl čas. V dobré víře jsem si chtěli objednat na večeři pizzuv místní pizzerii, tam nám oznámili, že na 7 pizz potřebují minimálně 3hodiny, spíše více. Jelikož už bylo 19 hod, tak jsme to odmítli. A nastoupil Lukáš, který doběhl do Lídlu a během necelé hodiny nám připravil vynikající těstoviny s kuřecím masem a špenátem. 
V neděli ráno jsme se vydali na zpáteční cestu, při čekání v Bratislavě děti s Luckou a Lukášem podnikli procházku. Po menších bojích o naše obsazená místa ve vlaku cesta proběhla v pořádku a i přes zpoždění jsme v chytili přípoj do Kralup.
Nakonec přidávám adresu té pizzerie Dell Corso Hlavná 992/47 Galanta  

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Věkové kategorie v roce 2024
U 8 mladší přípravka  2017- 2018  hm. kategorie většinou podle rozvážení, rozdíl max. 10%, řízená randorri, boj na zemi, dovednosti U 10 starší ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
12345 67
89101112 13 14
1516171819 20 21
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery